Website editor:

Gerlin nv

Kwaplasstraat 75

8820  Torhout

 

Inhoud Website:

De inhoud van onze website is louter informatief en in bepaalde gevallen niet volledig i.V.M. de volledige collectie van Gerlin nv. Ondanks verschillende controle qua juistheid van informatie is deze niet gegarandeerd.  Gepresenteerde stoffen op deze website zijn niet jaargebonden en kunnen na verloop van tijd, verdwijnen uit de collectie ondanks dat ze nog steeds op de website staan aangeduid als zodanig. Tevens met het oog op beeldschermkwaliteit is Gerlin nv niet verantwoordelijk voor eventuele kleurverschillen in stoffen en leders.

 

Gerlin wijst alle verantwoordelijkheid af waarvan de inhoud en het gebruik van de website is betrokken, in verband met technische problemen of aanvallen door derden, die verandering in de informatie of het leiden tot directe of indirecte schade, ongeacht de oorzaak, oorsprong, bronnen en gevolgen. Gerlin nv neemt geen verantwoordelijkheid voor materiële schade aan computerapparatuur van de Internet-gebruiker na een bezoek aan de website of het downloaden van bestanden, of andere elementen van de website zoals afbeeldingen, teksten,...

 

Aansprakelijkheid:

Ondanks zorgvuldige controle aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van externe links. Voor de inhoud van de gelinkte websites zijn uitsluitend de eigenaren verantwoordelijk.

 

Rechten:

Alle rechten volgens de Belgische en Internationale wetgeving inzake auteursrechten en intellectuele eigendom blijven voorbehouden voor GERLIN NV.  Namaken, kopiëren of reproductie van gelijk welke aard, wordt alleen toegestaan met de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Gerlin nv.

Foto's, teksten , met inbegrip van de rechten voor foto's, modellen, logo's en productnamen zijn uitsluitend voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren. Het kopiëren van hele of delen van website is uitdrukkelijk verboden.